CURSOS E.H.O aperitius, plats i postres de Nadal

Durant aquest mes l´escola d´hostaleria d´Osona ha desenvolupat uns cursos de gastronomia nadalenca: aperitius, plats i postres. On les assistentes, els docents i alguns alumnes van compartir i gaudir de 4 propostes per aquestes festes.

Aperitius a càrrec de la docent Dina Piera:

-Gyozas de carn d´olla.

-Cupcake d´oliva i tófona.

-Braves de brandada de bacallà trufada.

-Hamburgueses de vieira i allioli de citronel·la.

 

Plats de Nadal a càrrec de la docent Irene Aligué:

-Llenguado amb salsa de llima

-Cua de bou amb escamarlans

irene.jpegirene2.jpegirene 3.jpeg

Postres de Nadal a càrrec de Josep Lluís Mitjans i Joan Vilà Pujol:

-Tronc de Nadal de xixona, gerds, llimona i cava.

-Torró de xocolata, poma i licor.

-Versió de Raffaello: ametlles, xocolata blanca i coco.

-Coulant de xocolata negra i taronja amb toffee i gelat de cítrics.

 

 

Anuncis
CURSOS E.H.O aperitius, plats i postres de Nadal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s