CURSOS E.H.O aperitius, plats i postres de Nadal

PASTA

El 27 de març l´escola d´Hostaleria d´Osona s´ha presentat un curs de pasta, amb diferents salses, pastes i presentacions. Gràcies per la vostra col·laboració.

Pastes a càrrec de la docent Laura Soy

 

 

ARROSSOS

El passat 13 de febrer l´escola d´hostaleria d´Osona ha desenvolupat un curs sobre          l´arròs i els seus usos i receptari a la cuina. Els assistents i assistentes, els docents i alumnat han compartit un espai i unes propostes en base arròs.

Arrossos a càrrec del docent Josep Maria Muriana:

-Arrós sec d´ànec i fruits secs

-Arrós melós de cua de vaca i ceps

-Rissotto de llagostins i verdures

-Arrós caldós de llamàntol

-Arrós amb llet

 

Gràcies a tot@s els participants

 

 

APERITIUS NADALENCS

 

Durant aquest mes l´escola d´hostaleria d´Osona ha desenvolupat uns cursos de gastronomia nadalenca: aperitius, plats i postres. On les assistentes, els docents i alguns alumnes van compartir i gaudir de 4 propostes per aquestes festes.

Aperitius a càrrec de la docent Dina Piera:

-Gyozas de carn d´olla.

-Cupcake d´oliva i tófona.

-Braves de brandada de bacallà trufada.

-Hamburgueses de vieira i allioli de citronel·la.

 

 

PLATS NADALENCS

 

Plats de Nadal a càrrec de la docent Irene Aligué:

-Llenguado amb salsa de llima

-Cua de bou amb escamarlans

irene.jpegirene2.jpegirene 3.jpeg

 

POSTRES NADALENCS

Postres de Nadal a càrrec de Josep Lluís Mitjans i Joan Vilà Pujol:

-Tronc de Nadal de xixona, gerds, llimona i cava.

-Torró de xocolata, poma i licor.

-Versió de Raffaello: ametlles, xocolata blanca i coco.

-Coulant de xocolata negra i taronja amb toffee i gelat de cítrics.

 

 

CURSOS E.H.O aperitius, plats i postres de Nadal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s