CURS POSTRES DE NADAL

El 28 de novembre l´escola d´hostaleria d´Osona va desenvolupar un curs de postres nadalencs. On les assistentes, els docents i alguns alumnes van compartir i gaudir de 4 propostes per aquestes festes.

-Tronc de Nadal de xixona, gerds, llimona i cava.

-Torró de xocolata, poma i licor.

-Versió de Raffaello: ametlles, xocolata blanca i coco

-Coulant de xocolata negra i taronja amb toffee i gelat cítric

Moltes gràcies a totes les assistentes. Esperem les vostres fotografies al blog.

Anuncis
CURS POSTRES DE NADAL

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s