SETMANA GASTRONÒMICA E.H.O divendres 11 -dia 3-

Durant els dies 9,10 i 11 de gener a l´escola es transforma en la  setmana gastronòmica. Tres dies on els alumnes participen a xerrades/masterclass impartides per expert@s de diferents àmbits dins la gastronomia i el món de la cuina, sala i pastisseria.

 

Donar les gràcies a tots els ponents, empreses i especialistes que ens han ajudat i fer possible aquest viatge gastronòmic.

Gràcies per la vostra implicació i dedicació.

 

Gràcies per la passió en la gran feina que realitzeu.

Gràcies per compartir tant de coneixement amb tots nosaltres.

El tercer dia, divendres 11 de gener hem gaudit i adquirit nous coneixements de:

ADORNO:

Avui hem pogut assistir a la xerrada de l’empresa Adorno de l’Alberto i la Mariana. Ells dos són escultor i dissenyadora que es dediquen a crear vaixella artesana. Ens han ensenyat quin és el procés creatiu, com treballen amb els diferents xefs i quins materials utilitzen.
A més a més de remarcar la importància d’una vaixella de qualitat i disseny com a valor afegit en el nostre establiment.

Gràcies Mariana i Alberto

MUSEU DEL PA TONA amb QUIM SANYÉ:

Divendres 11 de gener els alumnes de 3r pasti van anar al museu del pa de Tona on el sr Quim Sanyé ens va explicar la història del pa i tot de curiositats sobre aquest món.

Gràcies Quim

 

RESTAURANT COMPARTIR:

Avui un dels xefs del restaurant Compartir, Mateu Casañas, de Cadaqués ha reflexionat i explicat amb els alumnes de Sala sobre: la importància de la Sala en l´engranatge d´un restaurant.

Gràcies Mateu.

LEIVA: LA RESTAURACIÓ EN UNA FOOD TRUCK

Els alumnes de primer de cuina han gaudit d´una xerrada sobre la restauració en el model de food truck. L´ex-alumne Leiva ha explicat des de la seva experiència i feina diària com és un negoci food truck.

Gràcies Leiva per la teva col·laboració.

 

CAN GARÚS

Els alumnes de 1er. de pastisseria han compartit una xerrada amb Hug que ens ha explicat quin és el procés de germinat, plantació, packaging, tipologia de brots i microvegetals,… de l´empresa Can Garús des de l´Empordà.

Gràcies per la teva col·laboració Hug.

 

LA SELECTA

Els alumnes de segon de cuina han gaudit d´una master class a càrrec de La Selecta distribuïdors sobre la carn i la seva maduració. Hem entès com és aquest procés de maduració, com cuinar aquestes carns i el perquè d´aquesta tendència actualment.

Gràcies per la vostra col·laboració LA SELECTA

 

 

CELLERS AVGVSTUS FORUM:

Avui l´Albert dels Cellers Avgvstvs forum ens ha donat una classe magistral sobre els vins i els grans vinagres que fa junt amb la seva família. Ens ha explicat com des de el Penedès, aquesta segona generació de germans, s´han reciclat i adaptat als nous temps, el seu procés d´elaboració del vinagre i ens ha deixat degustar productes del seu celler.

Moltes gràcies per la teva col·laboració Albert

CERVESES MONTSENY:

Els alumnes de serveis han gaudit i degustat les famoses cerveses Montseny. Una cervesa artesana molt famosa i especial. Aquest tipus de cervesa s´està convertint en una tendència a l´alça tal i com ens han explicat des de Cerveses del Montseny.

Gràcies per la vostra col·laboració.

 

 

SETMANA GASTRONÒMICA E.H.O divendres 11 -dia 3-

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s