Donar les gràcies a tots els ponents, empreses i especialistes que ens han ajudat i fer possible aquest viatge gastronòmic.
Gràcies per la vostra implicació i dedicació.
Gràcies per la passió en la gran feina que realitzeu.
Gràcies per compartir tant de coneixement amb tots nosaltres.
El segon dia, dijous 10 de gener hem gaudit i adquirit nous coneixements de:
CELLER TORRAS, CATA BRANDY:
Aquest matí, dia 10 de Gener, els alumnes de 3r de sala de l’escola hostaleria d’Osona han pogut gaudir d’una xerrada i Cata sobre els destil·lats, concretament, el Brandy gràcies a l’enòleg i R R PP del Celler Torres, Lionel Vigneron ( Edumarketing & Special Events) primer amb una explicació teòrica sobre la elaboració dels destil·lats i a continuació una mostra olfactiva dels diferents passos i resultats procedents d’una primera i segona destil·lació i per acabar una Cata de 3 Brandy de gran qualitat.
Jaime I Reserva de la família
Torres 15 Imperial Brandy Reserva privada
Torres 20 Superior Brandy HORS D’AGE
Gràcies per la teva col·laboració Lionel
MATSUO I KEIKO: CUINER JAPONÈS
Els alumnes de 2on de cuina han assistit a la xerrada sobre cuina tradicional japonesa impartida per el xef Mutsuo i Keiko. Ens han ensenyat, els diferents ganivets utilitzats a la cuina japonesa, com és el tall de verdura, la cocció de l’arròs per a elaborar els sushis, el sashimi, els diferents sushis i una sopa tradicional japones. Ens han explicat a trets generals les característiques de la cuina japonesa i la manera de seleccionar.
Gràcies per la vostra col·laboració Matsuo i Keiko
BALFEGÓ:
Els alumnes de primer han assistit a la xerrada de l empresa Balfego de lAtmetlla de mar. Aquesta empresa aposta per una pesca i un consum sostenible de la tonyina roja del mediterrani, donant importància a la qualitat del producte.
Gràcies per la vostra col·laboració Balfegó
SEMPIO:
Xerrada SEMPIO: aquest matí els alumnes de grau superior han estat a la presentació dels productes de l’empresa Coreana Sempio. Després han vist com aplicar-los a la cuina tot fent un tast i per acabar han fet un concurs de cuina per utilitzar-los ells mateixos.
Gràcies per la vostra col·laboració Isabel.
VICTOR FARINES:
Xerrada del moliner xe la Garrotxa Victor Garcia sobre els diferents tipus de blat, els seus usos i aplicacions, característiques i orígens (des de la Mesopotàmia fins a actualitat).
Gràcies per la teva col·laboració Víctor
SOSA INGREDIENTS: TEXTURITZANTS & STREET FOOD
Xerrada de Sergi Gallardo de l’empresa Sosa, una de les més importants en I+D del sector de la restauració. Comentat els diferents tipus de gelificants, texturitzants i complements (naturals o sintètics) per elaborar molts productes de la restauració moderna i contemporània. També xerrada de productes coulinary journey , salses d´arreu del món especials per treballar l´Street Food.
Gràcies SOSA ingredients i Sergi.
EL·LABORACIÓ DE FORMATGES:
Els alumnes de 1r. i 2on de Sala han assistit a una xerrada sobre tot el procés d´elaboració dels formatges, en especial catalans.
Gràcies per la vostra col·laboració