SETMANA GASTRONÒMICA E.H.O dijous 10-dia 2-

Durant els dies 9,10 i 11 de gener a l´escola es transforma en la  setmana gastronòmica. Tres dies on els alumnes participen a xerrades/masterclass impartides per expert@s de diferents àmbits dins la gastronomia i el món de la cuina, sala i pastisseria.

 

Donar les gràcies a tots els ponents, empreses i especialistes que ens han ajudat i fer possible aquest viatge gastronòmic.

Gràcies per la vostra implicació i dedicació.

Gràcies per la passió en la gran feina que realitzeu.

Gràcies per compartir tant de coneixement amb tots nosaltres.

El segon dia, dijous 10 de gener hem gaudit i adquirit nous coneixements de:

 

CELLER TORRAS, CATA BRANDY:

Aquest matí, dia 10 de Gener, els alumnes de 3r de sala de l’escola hostaleria d’Osona han pogut gaudir d’una xerrada i Cata sobre els destil·lats, concretament, el Brandy gràcies a l’enòleg i R R PP del Celler Torres, Lionel Vigneron ( Edumarketing & Special Events) primer amb una explicació teòrica sobre la elaboració dels destil·lats i a continuació una mostra olfactiva dels diferents passos i resultats procedents d’una primera i segona destil·lació i per acabar una Cata de 3 Brandy de gran qualitat.
Jaime I Reserva de la família
Torres 15 Imperial Brandy Reserva privada
Torres 20 Superior Brandy HORS D’AGE

Gràcies per la teva col·laboració Lionel

MATSUO I KEIKO: CUINER JAPONÈS

Els alumnes de 2on de cuina han assistit a la xerrada sobre cuina tradicional japonesa impartida per el xef Mutsuo i Keiko. Ens han ensenyat, els diferents ganivets utilitzats a la cuina japonesa, com és el tall de verdura, la cocció de l’arròs per a elaborar els sushis, el sashimi, els diferents sushis i una sopa tradicional japones. Ens han explicat a trets generals les característiques de la cuina japonesa i la manera de seleccionar.

Gràcies per la vostra col·laboració Matsuo i Keiko

BALFEGÓ:

Els alumnes de primer han assistit a la xerrada de l empresa Balfego de lAtmetlla de mar. Aquesta empresa aposta per una pesca i un consum sostenible de la tonyina roja del mediterrani, donant importància a la qualitat del producte.

Gràcies per la vostra col·laboració Balfegó

SEMPIO:

Xerrada SEMPIO: aquest matí els alumnes de grau superior han estat a la presentació dels productes de l’empresa Coreana Sempio. Després han vist com aplicar-los a la cuina tot fent un tast i per acabar han fet un concurs de cuina per utilitzar-los ells mateixos.

Gràcies per la vostra col·laboració Isabel.

VICTOR FARINES:

Xerrada del moliner xe la Garrotxa Victor Garcia sobre els diferents tipus de blat, els seus usos i aplicacions, característiques i orígens (des de la Mesopotàmia fins a actualitat).

Gràcies per la teva col·laboració Víctor

818eb980-cf6d-46b0-81ea-4f2725185bc9.jpg

SOSA INGREDIENTS: TEXTURITZANTS & STREET FOOD

Xerrada de Sergi Gallardo de l’empresa Sosa, una de les més importants en I+D del sector de la restauració. Comentat els diferents tipus de gelificants, texturitzants i complements (naturals o sintètics) per elaborar molts productes de la restauració moderna i contemporània. També xerrada de productes coulinary journey , salses d´arreu del món especials per treballar l´Street Food.

Gràcies SOSA ingredients i Sergi.

EL·LABORACIÓ DE FORMATGES:

Els alumnes de 1r. i 2on de Sala han assistit a una xerrada sobre tot el procés                           d´elaboració dels formatges, en especial catalans.

Gràcies per la vostra col·laboració

 

 

Anuncis
SETMANA GASTRONÒMICA E.H.O dijous 10-dia 2-

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s