Segon sopar amb Ly leap i Pep Palau

Ly leap del restaurant Indochine, ha estat l’encarregat del segon sopar de les Jornades de Cuina d’Autor de l’Escola. Una cuina asiàtica amb influències de tots els països que configuren Indoxina i fusionada amb la cuina catalana. Un tipus de cuina i de productes nous pels alumnes que han pogut experimentar de primera mà. El gastrònom Pep Palau ha estat l’encarregat de la introducció gastronòmica d’aquest sopar.

Anuncis
Segon sopar amb Ly leap i Pep Palau

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s