Premi al nostre forner Àngel Zamora

L’Hotel Miguel Àngel de Madrid ha estat l’escenari per celebrar, per primera vegada, el lliurament de les Estrelles DIR-Informàtica al món de la fleca espanyola als millors forners del país.
Angel Zamora
L’esdeveniment ha volgut reconèixer als 83 forners top d’Espanya que formen la llista de La Ruta Espanyola del Bon Pa 2017, elegits per Panàtics i Pa de Qualitat, després de passar una selecció prèvia d’entre els 150 forners més valorats en les cales realitzades .

Per a aquest projecte d’avaluació ha calgut un treball exhaustiu, difícil i laboriós per al qual s’ha comptat col·laboració de molts i grans professionals del sector. Mesos de treball, molts quilòmetres, visites, consultes, escoltar totes les opinions, buscar informació i la gran dificultat valorar innombrables tipus de pans diferents, excel·lents especialitats que es poden trobar al nostre país.

Angel Zamora 2

Durant aquest recorregut s’han valorat pans de totes les comunitats autònomes i s’han descobert grans professionals i curiositats, com per exemple el nostre Gran forner de l’escola, ANGEL ZAMORA, guardonat amb una estrella

El sistema de tasts anònimes amb el qual s’ha treballat garanteix neutralitat i total independència a l’hora d’avaluar i decidir. L’únic inconvenient ha estat haver de excloure molt bons professionals que no han pogut arribar a formar part d’aquesta llista dels 80 forners que ens vam marcar per fer el reconeixement anual. Sempre que es tria es descarta, de vegades injustament.

Anuncis
Premi al nostre forner Àngel Zamora

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s