Premis a l’esforç i al gust a la gastronomia 2016-17

Avui 28 de Juny hem entregat els premis al gust per la gastronomia i a l’esforç

1er David Gazules

2on Genís Vilarmau

3er Pol Peiró

 

I els Premis

a la millor trajectòria professional del CFGM de Forneria, Pastisseria i confiteria.

Pol Bosch

Premi a la millor trajectòria professional del CFGM de cuina i gastronomia

Arnau Soler

Premi a la millor trajectòria professional del CFGM de serveis en restauració

Clàudia Vilella

 

Anuncis
Premis a l’esforç i al gust a la gastronomia 2016-17

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s